2019. november 10.

Szeretném megosztani ‎Schilling-Párhon Lili‎ közérdekű felhívását:

Drága Pecatavi Barátok!
Ahogy tudjátok, az elmúlt pár hétben, sőt hónapban jelentős nézeteltérések alakultak ki közösségünkben egyesületünk jövőjét illetően. Kérésemre sikerült egy 3 fős, személyes megbeszélést tartanunk Kata Móri-Donáth-tal és Nagy Fecó-val, egyesületünk jelenlegi vezetőivel, ahol megállapodtunk abban, hogy összehozunk egy lakossági találkozót, amolyan jövőbe tekintő céllal, hogy mindannyian nyugodtan, kulturáltan meghallgathassuk egymást. Úgy hiszem, hogy ennek az eseménynek óriási hordereje van Pecató életében, abszolút iránymutató a jövőt illetően.
Kérlek gyertek el 2019. november 15-én 18.00-kor a Pecatavi Lakossági találkozónkra. Helyszínt illetően még írok hétfőn vagy kedden. Egy olyan helyre szeretnénk tenni, ami fedett, meleg és le tudunk ülni, akár sokan is!!! (Ezt még intézem a jövő héten) Nyilván nem Pecatón lesz a helyszín, hiszen itt nincs erre megfelelő épületünk, így utaznunk kell picit a faluig.

FRISS!  A helyszín Sóskút Kőnig Étterem (2038 Sóskút, Petőfi Sándor u. 50.)

Aki nem tud autóval jönni, az sem gond: 17.30-kor találkozó a Kertbarátok terén autóval és gyalogosan egyaránt, ahonnan együtt indulunk. Sok autóban lesz hely, ahová bárki be tud ülni, illetve haza is tud jönni. Bárki, aki szeretne fuvarral segíteni, legyen ott 17.30-kor. 
Fontos, hogy ha úgy döntesz, hogy eljössz mert érdekel Pecató élete és jövője, kérlek tiszta szívvel, harag és düh nélkül érkezz, nincs szükség további keserűségre senki életében!!!! Ha nem tudod félretenni ezeket az érzéseket, kérlek inkább hagyd ki ezt az eseményt, nem a vita a cél!!!!!
Köszönöm Nektek! ❤️🙏✌️