2019. október 28.

Hozzátok a tököket!

Minden vicces vagy félelmetes, ötletes vagy klasszikus, szóval tényleg az összes rémes Halloween tököt hozzátok október 31-én délután 4 órára az első tökfaragó versenyre, a pecatavi hídhoz!

Az elkészült tököket a hídon a járdára helyezzétek el, és a következő pár napban meg is gyújtanánk bennük egy-egy mécsest esténként. Csodás képet nyújt majd.

„Trick or treat – Csokit vagy csalunk”

Október 31-én délután 6 órakor elszabadulnak a pecatavi gyerekek – és persze mindenki más, aki még gyereknek érzi magát – hogy cukorkagyűjtő útra keljenek. Várjuk  családok jelentkezését, akik kapujukban fogadják a feléjük vándorló, félelmetes gyerek és felnőtt csapatot, és készülnek  cukorkával, esetleg sütivel, forró itallal is. A lelőhelyekből térképet készítettünk, amire még fel lehet kerülni, így egyszerre telefonos cukorkakereső kaland is lesz a Pecatavi Halloween.

További információt az „Ilyen ez a Pecató” FB csoportban kaphattok, vagy keressétek Schilling-Párhon Lilit. Aki még szeretne csatlakozni, az írjon nekem (ego.akos@gmail.com) és felrakom a térképre.



(2019. 10. 28. - Égő Ákos, Égő Katalin)